Eventfotografie

Sfeervolle Eventfotografie


Waarschijnlijk zit er bloed, zweet en tranen in jouw zorgvuldig georganiseerde zakelijk event. Laat al dat harde werk vereeuwigen in een serie mooie, professionele eventfoto's zodat jij, je collega's en zakenrelaties nog lang met veel plezier kunnen terugkijken op een geslaagd event.

"Ontzettend fijn dat Merel ons event vast heeft gelegd. Haar gezelligheid straalt af op de warme foto’s!"

Zosha de Rond - Gemeente Amsterdam

Hoe ga ik te werk?

kennismaking


In aanloop naar jullie event maakt ik graag even kort kennis. Tijdens onze (telefonische) kennismaking hoor ik graag wat voor evenement jullie organiseren, voor wie en waarom. Daarnaast vind ik het fijn om alvast te horen wat de lichtsituatie zal zijn, of er een draaiboek is en of ik een hapje kan mee eten. Zo kan ik mij goed voorbereiden.

Event


Ik kom uiteraard ruim op tijd en leg de sfeer ongedwongen en zo onopvallend mogelijk vast. Ik ben geen fotograaf die veel geposeerde groepsfoto's maakt van de aanwezigen, enkel op verzoek. Liever vang ik oprechte gezelligheid en spontaniteit met mijn camera.

Het resultaat


Binnen twee weken na het event ontvangen jullie minimaal 40 foto's in een digitaal album. Via dit album kunnen jullie de foto's downloaden op hoge resolutie en webresolutie. Op verzoek is het ook mogelijk om binnen 24 uur na het event een preview van de foto's te ontvangen (± 10 foto's).

Investering

Eventfotografie

Vanaf €500

Ieder event is uniek. Daarom stel ik graag voor jou een offerte op maat samen die past bij jou event en hoe ik deze het beste kan vastleggen. Eventfotografie start vanaf 2 uur fotografie op locatie.

GOED OM TE WETEN!


  • Prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
  • Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen Utrecht. Buiten Utrecht reken ik €0,35 per KM.
  • De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website en social media. Als je hier bezwaar tegen hebt, geef dit dan aan wanneer je de shoot boekt.
  • De factuur dient volledig betaald te zijn op de dag van de shoot.