Zakelijke Reportage


Het visuele verhaal van jouw bedrijf


Sterke bedrijfsfotografie zorgt ervoor dat jouw onderneming op een professionele manier zichtbaar is. Een mooie bedrijfswebsite of social media account kan niet zonder professionele bedrijfsfotografie. Tijdens een zakelijke reportage maak ik een serie sterke beelden die op een positieve manier laten zien waar jouw bedrijf zich sterk voor maakt.

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking


Ik maak voor onze shoot graag even (digitaal) kennis. Ik vind het belangrijk dat we onze shoot zo inrichten dat deze werkt jou en je bedrijf. In principe is het tijdens een zakelijke reportage fijn als er gewoon gewerkt wordt, we willen immers actie vastleggen. Natuurlijk zal ik af en toe wel moeten regisseren. Hier denk ik graag vooraf met jou over na door een lijst te maken met must have foto's.

De shoot


De duur van een bedrijfsreportage is in overleg, maar ga uit van 2 tot max. 4 uur fotografie op jullie locatie. Tijdens de shoot beweeg ik mee met het reilen en zeilen van jullie werkzaamheden. Op basis van de vooraf gemaakte shotlist en planning ga ik aan de slag met het maken van de beelden. Je kunt zelf gewoon aan het werk, al zal ik jou en je collega's af en toe wel vragen om te figureren in de foto's. Jullie maken het bedrijf tenslotte menselijk.

Investering

Zakelijke Reportage

Vanaf €500

Zakelijke Reportage

Vanaf €500

Tijdens een zakelijke reportage presenteren we jouw bedrijf op een mooie, professionele manier d.m.v. sterke bedrijfsfotografie. Een reportage duurt tussen de 2 en 4 uur. Je ontvangt naderhand een digitaal album met minimaal 30 foto's.

Liever een film?


Dat kan! Stuur in dat geval even een mailtje naar merel@bureaubokeh.nl, dan neem ik contact op om de mogelijkheden te bespreken.

GOED OM TE WETEN!


  • Prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
  • Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen Utrecht. Buiten Utrecht reken ik €0,35 per KM.
  • De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website en social media. Als je hier bezwaar tegen hebt, geef dit dan aan wanneer je de shoot boekt.
  • De factuur dient volledig betaald te zijn op de dag van de shoot.