Personal Branding Fotoshoot


Goede fotografie is onlosmakelijk verbonden met een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Met goede, aansprekende foto's op je website en social media straal je vertrouwen uit naar je klanten en val je op. Tijdens een Personal Branding Shoot ga ik op zoek naar spontaan, ongedwongen en divers beeld.

Personal Branding Fotoshoot


Goede fotografie is onlosmakelijk verbonden met een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Met goede, aansprekende foto's op je website en social media straal je vertrouwen uit naar je klanten en val je op. Tijdens een Personal Branding Shoot ga ik op zoek naar spontaan, ongedwongen en divers beeld.

Met professionele fotografie

Versterk jouw online zichtbaarheid

Ben jij ondernemer, spreker of coach? Dan is een professionele online zichtbaarheid heel belangrijk voor jouw bedrijf en merk. Een goede foto straalt professionaliteit en authenticiteit uit. Dit probeer ik te vangen in mijn fotografie.

Heb jij werk waar sterke branding belangrijk is? En heb je behoefte aan professionele fotografie om jouw online presence kracht bij te zetten? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Wat is Personal Branding Fotografie?


Stel: je hebt een eigen bedrijf waar jij je dagelijks met hart en ziel voor inzet. Jij bent de expert en wil dat jouw klanten jouw professionaliteit zien en ervaren. Daar kan een personal branding fotoshoot je goed bij helpen. Door middel van mooie, professionele fotografie vertellen we in beeld jouw verhaal als ondernemer en natuurlijk ook als mens.

Waarom een Personal Branding Shoot?


Het is voor jouw onderneming enorm belangrijk dat je (potentiële) klanten een goed en professioneel beeld geeft van wie jij bent en waar je voor staat. Goede fotografie en film dragen bij aan een professionele uitstraling van jou en je bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk ook heel erg leuk om een serie mooie foto's van jezelf te hebben die je overal voor kunt gebruiken. Of dat nou social media of je website is, een sterke foto's komen altijd van pas!

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking


Klanten kiezen vaak niet alleen voor een product, maar ook voor een persoon. Daarom vind ik het belangrijk om jou en je bedrijf te leren kennen voordat we samen aan de slag gaan. Tijdens de (digitale) kennismaking praten we over jouw wensen en behoeften voor de fotografie, maar ook waar je het beeld voor wilt gebruiken. Zo kan ik gericht met jou aan de slag

Shoot op locatie


Samen kiezen we een locatie die het beste bij jou en je onderneming past. Heb je een mooie werkplek? Top, dan beginnen we daar! Of wil je liever dat ik een mooie studio regel? Dat kan! Ik vraag je ook altijd om minimaal 3 outfits mee te nemen zodat we zoveel mogelijk variatie kunnen aanbrengen in de beelden. Als jij het fijn vindt kan ik ook zorgen voor een visagist zodat jij je niet druk hoeft te maken over of je haar nog goed zit.

Resultaat


Na onze shoot ga ik aan de slag met de edit. Ik kies de mooiste foto's die samen jouw verhaal en dat van je bedrijf vertellen. Dit doe ik aan de hand van jouw wensen en mijn eigen expertise. Ik lever de foto's aan in een digitaal album waarmee je minimaal 30 foto's kunt downloaden op zowel hoge resolutie als een resolutie die goed werkt voor je website en social kanalen. Als je extra foto's wil bijkopen, dan kan dit uiteraard!

Mijn stijl

Filmisch en Verhalend

Vanwege mijn achtergrond in de journalistiek probeer ik tijdens een Personal Branding Shoot altijd jouw visuele verhaal te vertellen.

In mijn foto's schuw ik contrast, schaduwen en diepte niet. Deze stijl laat zich het beste kenmerken als filmisch. Ik werk graag met natuurlijk licht, maar door mijn ervaring in filmproductie kan ik ook in donkere settings prima uit de voeten. Ik neem simpelweg mijn eigen licht mee.

Ben ik jouw personal branding fotograaf?


Ben je op zoek naar een fotograaf die echt kijkt en luistert naar wie jij bent als ondernemer en mens? Een fotograaf die staat voor authenticiteit, professionaliteit en kwaliteit? Zoek je een fotograaf die met je meedenkt in wat jij nodig hebt voor je website en social media?


Laat mij je dan helpen bij het creëren van sterk beeld voor je bedrijf en natuurlijk voor jezelf!

Ben ik jouw personal branding fotograaf?


Ben je op zoek naar een fotograaf die echt kijkt en luistert naar wie jij bent als ondernemer en mens? Een fotograaf die staat voor authenticiteit, professionaliteit en kwaliteit? Zoek je een fotograaf die met je meedenkt in wat jij nodig hebt voor je website en social media?


Laat mij je dan helpen bij het creëren van sterk beeld voor je bedrijf en natuurlijk voor jezelf!

Hoe anderen mijn Personal Branding Shoot ervaren:

Testimonials

"Dankzij Merel heb ik een enorme set prachtige foto's waar ik oprecht trots op kan zijn. Foto's waarin ik me herken en waar ik nog heel lang mee vooruit kan. Ik vond de samenwerking ontzettend prettig, vooral dankzij Merels openheid en eerlijkheid. De foto's hebben mijn verwachtingen overtroffen!"

Vera

Investering

Personal Branding Fotoshoot

€750 excl. BTW

Samen gaan we op zoek naar het verhaal van jou en je bedrijf in mooi, sprekend en oprecht beeld. Tot 2 uur fotografie op jouw eigen locatie, minimaal 30 foto's. Deze prijs is exclusief reiskosten, visagie en studiokosten.

Geen stress over locatie, visagie en styling

Studio


Wil jij onze fotoshoot in een professionele studio of op een mooie locatie doen? Dat kan uiteraard! Afhankelijk van naar welke studio jouw voorkeur uitgaat moet je uitgaan van €300 extra per fotoshoot. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Visagie


Tijdens een personal branding shoot wil ik dat jij je op je allermooist voelt. Door een visagist bij te boeken hoef jij je niet druk te maken over je haar. Heerlijk toch? Ik regel een fantastische visagist voor onze shoot vanaf €150 per look.

Styling


De meest gestelde vraag die ik krijg in aanloop naar een shoot is: "Wat moet ik aan?" Natuurlijk heb ik een aantal tips voor je, maar als liever wat professionele hulp inschakelt dan regel ik met liefde een stylist voor je. De kosten hiervoor zijn op aanvraag.

Merel de fotograaf

Over mij

Als fotograaf heb ik een missie: ik wil van zoveel mogelijk mensen, en dan met name vrouwen, hun zelfbeeld helpen verbeteren. Met mijn fotografie wil ik ervoor zorgen dat iedereen zich gezien en gehoord voelt. Ik vind namelijk dat iedereen in ieder geval één mooie foto van zichzelf verdient, maar het liefst nog veel meer. Want jij mag er zijn en gezien worden! Daarnaast zijn heldere communicatie en een goede samenwerking voor mij belangrijk. Ik wil dat het hele proces voor jou voelt als een fijne ervaring.

Leer mij beter kennen!

GOED OM TE WETEN!


  • Tarieven zijn exclusief reis -en parkeerkosten. Buiten Utrecht reken ik €0,35 per KM en de parkeerkosten op nacalculatie.
  • De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website en social media. Als je hier bezwaar tegen hebt, geef dit dan aan wanneer je de shoot boekt.
  • De factuur dient volledig betaald te zijn op de dag van de shoot.

FAQ

01/03

Wat is jouw beschikbaarheid?

Wil je een datum plannen voor een fotoshoot? Neem dan gerust contact op via de contactpagina. Ik ben doordeweeks flexibel. Tijdens de weekenden ben ik beperkt beschikbaar.

Ben je overdag niet beschikbaar vanwege werk? We kunnen eventueel ook in de avond wat plannen (mits dit mogelijk is met het daglicht) of anders plannen we bij uitzondering een shoot in het weekend.

Waar kom je vandaan?

Ik woon in de mooie Utrechtse wijk Oog in Al, maar reizen is voor mij geen probleem. Ik heb regelmatig shoots in de omgeving van Utrecht, Amsterdam en Arnhem. Houd er wel rekening mee dat ik buiten Utrecht reiskosten reken van €0,35 per KM.

Wat gebeurt er na de fotoshoot?

Na iedere fotoshoot volgt zorgvuldige selectie en editing. Je ontvangt de foto's sowieso uiterlijk 4 weken na de shoot. Je ontvangt de foto's in een mooie online gallery. Hier kun je de foto’s downloaden op webresolutie en hoge resolutie.

Wat moet ik aan tijdens de fotoshoot?

Vóór de shoot ontvang je een gids vol handige tips en tricks over wat je kunt verwachten tijdens de fotoshoot. Hierin staat uiteraard een hele lijst met kledingtips. Neem sowieso meer dan één outfit mee en als je het fijn vindt kan ik altijd met je meedenken!

Ontvang ik álle foto’s die je tijdens de fotoshoot maakt? / Kan ik de RAW-files ontvangen?

Nee. Je boekt mij als fotograaf omdat je mijn fotografie - mijn kunst - waardeert. Als ik een product zou leveren dat niet af is, dan is dit geen eerlijke representatie van mijn merk. En eerlijk, je wilt niet iedere foto die ik maak hebben (ogen gesloten, onscherp, etc.). Je kunt erop vertrouwen dat ik mijn werk naar mijn beste kunnen doe door jouw een mooie online gallery te sturen. Elke foto die je ontvangt is zorgvuldig geselecteerd en ge-edit, zodat alle beelden bijdragen aan jouw verhaal.

Ik ben nerveus! Wat als ik niet weet wat ik moet doen?

Dit is helemaal normaal en geloof mij als ik zeg: het komt goed! Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over 'fotogeniek zijn' of poseren. Je boekt mij omdat je mij en mijn proces vertrouwt. Ik zal je helpen en begeleiden op een manier die makkelijk, stress-free, leuk en natuurlijk is. No worries, wordt leuk!

01/06

Toch nog een paar vragen?


Heb je toch nog een paar vragen en gedachten die je graag wil bespreken? Neem dan gerust contact op door mij te mailen op merel@bureaubokeh.nl. Ik kom dan zo snel mogelijk bij je terug!