Zwangerschap

shoot


Pure zwangerschaps fotografie


Er zijn maar weinig momenten in het leven specialer dan in verwachting zijn. Redenen te over om deze bijzondere tijd vast te laten leggen tijdens een gezellige en ontspannen zwangerschapsfotoshoot!

Hoe ga ik te werk?

Kennismaking


Ik maak voor onze shoot graag even (digitaal) kennis. Ik vind het belangrijk dat we onze shoot zo inrichten dat deze werkt voor jullie; wil je thuis afspreken of liever naar een mooi natuurgebied? Voel je je s'ochtends niet zo fit? Laten we dan vooral in de middag afspreken. Whatever works for you, jij draagt tenslotte een kind! Een zwangerschapsshoot plan ik graag tussen week 32 en week 38 van je zwangerschap. Dan is heb je waarschijnlijk een mooie, bolle buik die we prachtig kunnen vastleggen.

De shoot


Gedurende de shoot bepalen jullie het tempo en nemen we ruim de tijd. Zorg dat je 2 outfits meeneemt naar de shootlocatie zodat we een mooie serie gevarieerde foto's kunnen maken. Als je het leuk vindt kunnen we ook een aantal foto's maken van je blote buik, maar uiteraard alleen als je daarvoor openstaat. De foto's ontvang je binnen 2 weken na de shoot via een digitaal album.

Prijs

Zwangerschap shoot

€300

Laat deze bijzondere tijd vastleggen tijdens een ontspannen en gezellige zwangerschapshoot. De shoot duurt ±1,5 uur (no rush!) en de investering bedraagt €300 incl. BTW. Hiervoor ontvang je minimaal 30 foto's in een digitaal album.

1 / 1

GOED OM TE WETEN!


  • Prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.
  • Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen Utrecht. Buiten Utrecht reken ik €0,35 per KM.
  • De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website en social media. Als je hier bezwaar tegen hebt, geef dit dan aan wanneer je de shoot boekt.
  • De factuur dient volledig betaald te zijn op de dag van de shoot.