Loveshoot


Vier jullie liefde met een gezellige koppelshoot!


Een mooie serie foto’s van jou en je lief die veel meer zijn dan een rits selfies op je telefoon; dat is wat we gaan maken tijdens een Loveshoot. Zodra iedereen over de eerste ongemakkelijkheid heen is, komt er ruimte om de mooiste foto’s te maken. Hoe je die ongemakkelijkheid overwint? Simpel. Focus op elkaar en let me do the rest!

Hoe ziet een loveshoot eruit?

Voorbereiding


Na ons eerste contact prikken we een datum en ga ik op zoek naar een leuke plek om foto’s van jullie te maken. Dit kan bij jullie thuis, in jullie favoriete café of we kunnen samen een mooie wandeling maken in een nabijgelegen natuurgebied. Als het maar een plek is waar jullie je fijn voelen en een leuke tijd hebben. Jullie ontvangen een uitgebreide briefing met tips hoe je je kunt voorbereiden op de shoot en wat jullie kunnen verwachten.

De shoot


We zien elkaar op de afgesproken locatie en jullie hebben 2 outfits bij je voor een mooie, gevarieerde selectie. De shoot zelf duurt ±1,5 uur. Ik vind het belangrijk dat we een gezellige, ontspannen tijd hebben. Zo'n shoot waarvan jullie later zeggen: "Ik was best zenuwachtig, maar eigenlijk was het heel leuk!" (Deze hoor ik vaak!) Hoe we dat doen? Daar ga ik je bij helpen door jullie vooral te laten focussen op elkaar.

resultaat


Na onze shoot gaan jullie met een goed gevoel naar huis en ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto's. Jullie ontvangen binnen 4 weken na onze Loveshoot een mooie online gallery waar je de foto's mee kunt downloaden. Je kunt deze gallery ook gemakkelijk delen met vrienden en familie en de foto's downloaden om ieder gewenst formaat voor bijvoorbeeld je Instagram of voor als je een foto wil laten afdrukken.

Prijs

Loveshoot

€300

Laten we jullie liefde vangen tijdens een ontspannen en gezellige loveshoot. De shoot duurt ±1,5 en je ontvang naderhand minimaal 30 foto's in een online gallery.

GOED OM TE WETEN!


  • Prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.
  • Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen Utrecht. Buiten Utrecht reken ik €0,35 per KM.
  • De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website en social media. Als je hier bezwaar tegen hebt, geef dit dan aan wanneer je de shoot boekt.
  • De factuur dient volledig betaald te zijn op de dag van de shoot.

FAQ

Ik wil heel graag een loveshoot boeken, maar mijn vriend heeft geen zin. Wat nu?

Het komt voor dat de een minder zin heeft in een Loveshoot dan de ander. Degene die wat weerstand voelt is vaak bang dat het ongemakkelijk en klef is. No worries! Het is inderdaad even ongemakkelijk in het begin omdat we nog aan elkaar moeten wennen. Maar voor je het weet ben je mij en mijn camera vergeten. En bovendien, de shoot wordt zo klef als je zelf wil. Dus als je geen zin hebt om uitgebreid te kussen, dan doen we dat toch gewoon niet?

Wat als we niet weten wat we moeten doen of hoe we moeten poseren?

Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over 'fotogeniek zijn' of poseren. Je boekt mij omdat je mij en mijn proces vertrouwt. Ik zal je helpen en begeleiden op een manier die makkelijk, stress-free, leuk en natuurlijk is. No worries, wordt leuk!

We zijn best wel zenuwachtig voor onze shoot.

Dat hoor ik vaker en ook hiervoor geldt: geen zorgen! Voorafgaand aan de shoot ontvangen je een handige gids met kledingtips en wat je kunt verwachten. Ik ga mijn stinkende best doen om er een gezellige en ontspannen shoot van te maken waar jullie met plezier op terug kunnen kijken.