Wat je om te beginnen moet weten...


Door een fotoshoot met mij te boeken investeer je in mooie, professionele foto's waar je jaren plezier van zult beleven. De kosten van een fotoshoot zijn afhankelijk van het soort foto's dat je wilt laten maken. Ik hanteer hierbij vaste tarieven. Bekijk hieronder de fotoshoot prijzen.

Profielfoto Shoot


Een mooi, oprecht en professioneel portret van jezelf. Want jij mag gezien worden, zoals je bent! Een portretsessie duurt 1 uur en je ontvangt een online gallery met minimaal 20 foto's.

€275

Personal Branding Shoot


Samen gaan we op zoek naar het verhaal van jou en je bedrijf in mooi, sprekend en oprecht beeld. Tot 4 uur fotografie op locatie, minimaal 30 foto's.

€550 excl. BTW

Bruidsfotografie


Ieder bruidspaar is uniek. Daarom stel ik altijd een pakket op maat samen, uiteraard in overleg met jullie. Pakketten starten vanaf €1650 voor 6 uur fotografie. Dit is inclusief kennismakingsgesprek, online gallery en mini-album.

Vanaf €1650

Familie Fotoshoot


Families leg ik graag vast in een ontspannen, ongedwongen sfeer zonder dat jullie teveel moeten poseren. Tot 6 personen bedraagt de investering €350 voor 1 uur fotografie. Vanaf 6 personen bedraagt de prijs €450 voor 1,5 - 2 uur fotografie.

€350 - €450

Zwangerschapshoot


Laat deze bijzondere tijd vastleggen tijdens een ontspannen en gezellige zwangerschapshoot. De shoot duurt ±1,5 uur (no rush!) en de investering bedraagt €300 incl. BTW. Hiervoor ontvang je minimaal 30 foto's in een digitaal album.

€300

Loveshoot


Verlovingsfoto's of gewoon mooie foto's van jullie als stel laten maken? Laten we jullie liefde vangen tijdens een ontspannen en gezellige Loveshoot. De shoot duurt ±1,5 en je ontvang naderhand minimaal 30 foto's in een online gallery.

€300

Goed om te weten!


  • Alle prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.
  • Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen Utrecht. Buiten Utrecht reken ik €0,35 per KM.
  • De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website en social media. Als je hier bezwaar tegen hebt, geef dit dan aan wanneer je de shoot boekt.
  • De factuur dient volledig betaald te zijn op de dag van de shoot.

zin om samen te werken?

Let's go!

Ben je helemaal overtuigd of heb je toch nog een paar vragen? In beide gevallen een uitstekende reden om contact op te nemen. Je kunt op onderstaande button klikken om naar het contactformulier te gaan. Je kunt mij ook direct mailen op merel@bureaubokeh.nl. Spreek je snel!

Contact

Vier het leven!

En maak onderweg veel foto's


Boek een shoot