Familie Fotoshoot


MET Z'N ALLEN!


Je telefoon staat waarschijnlijk vol met gezellige familiekiekjes. Maar hoe tof is het een serie foto's te laten maken met je familie die je daadwerkelijk aan de muur kunt hangen? Tijdens een familie fotoshoot hanteer ik dezelfde richtlijnen als tijdens al mijn andere sessies: ben jezelf!


Het liefst dompel ik me voor even onder in jullie gezinsleven. Gezellig samen aan de eettafel, met z’n allen op het strand of wandelen in een natuurgebied. Zolang ik jullie gezin of complete familie maar in een ontspannen sfeer kan vastleggen, zonder dat ik jullie teveel laat poseren.

Hoe ga ik te werk?

Kennismaken


Ik vind het altijd heel leuk om, voordat we samen op pad gaan, even (digitaal) kennis te maken. Tijdens zo'n kennismaking kun je mij vertellen hoe je jouw perfecte familie fotoshoot voor je ziet. Daarnaast kunnen we het hebben over een geschikte locatie en plannen we een goed moment. Voorafgaand aan de shoot ontvangen jullie van mij een handige gids met (kleding)tips en wat je precies kunt verwachten. Zo hoeft niemand zenuwachtig te worden en kunnen we er samen een gezellige shoot van maken!

De shoot


We zien elkaar op de afgesproken locatie. Ik plan een fotoshoot graag rond het einde van de dag, wanneer de zon al wat lager aan de hemel staat. Rond deze tijd is het licht op z'n allermooist en krijgen jullie een gouden randje. Samen gaan we ruim 1 uur aan de slag om een serie leuke familiefoto's te maken. Liefst geef ik jullie wat te doen ('loop daarheen', 'klets met elkaar', etc.) en laat ik jullie niet teveel poseren. Ik vind het belangrijk dat het voor iedereen een fijne en gezellige ervaring is!

Het resultaat


Na de familieshoot ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto's. Jullie ontvangen de mooiste foto's in een digitaal album binnen 4 weken na onze shoot. Via het album kunnen jullie de foto's downloaden. Ik bied ook de mogelijkheid om de foto's te laten vereeuwigen in een mooi fotoalbum. Daarnaast heb ik ook een paar goede tips waar je foto's kunt laten afdrukken en eventueel inlijsten. Want daar ga ik natuurlijk voor: de foto's moeten zo mooi zijn dat je ze graag aan de muur hangt!

"We staan echt spontaan op de foto, precies zoals we zijn en hoe de sfeer was tijdens de shoot. We zijn heel blij met het resultaat!"

Familie Kwint

Investering

Familie Fotoshoot

Vanaf €350

Families leg ik graag vast in een ontspannen, ongedwongen sfeer zonder dat jullie teveel moeten poseren. Tot 6 personen bedraagt de investering €350 voor 1 uur fotografie. Vanaf 6 personen bedraagt de prijs €450 voor 1,5 - 2 uur fotografie.

GOED OM TE WETEN!


  • Prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.
  • Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen Utrecht. Buiten Utrecht reken ik €0,35 per KM.
  • De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website en social media. Als je hier bezwaar tegen hebt, geef dit dan aan wanneer je de shoot boekt.
  • De factuur dient volledig betaald te zijn op de dag van de shoot.