Bruidsfotografie

Sfeervolle trouwfotografie


Wauw, jullie gaan trouwen! Zo'n bijzondere dag verdient het om professioneel vastgelegd te worden zodat je jullie bruiloft nog heel vaak kunt herbeleven. Als ervaren fotograaf heb ik al heel wat bruiloften mogen vastleggen. Hierdoor heb ik geleerd om op een prettige manier aanwezig te zijn als bruidsfotograaf. Ik ben enerzijds the fly on the wall en anderzijds pak ik af en toe de regie om jullie herinneringen zo mooi mogelijk te vangen. Maar ik ga vooral in de flow van jullie dag zitten en leg deze zo ontspannen en spontaan mogelijk vast. Als je voor jullie bruiloft op zoek bent naar een bruidsfotograaf die meer voelt als een vriendin dan een vreemde, dan ben ik jullie bruidsfotograaf!

"Merel is een geweldige bruidsfotograaf. ze was op een prettige manier aanwezig en liet ons helemaal op ons gemak voelen."

Lily & Simon

Hoe ga ik te werk?

kennismaking


Als bruidsfotograaf ben ik erg dichtbij gedurende een intieme gebeurtenis: jullie bruiloft. Daarom vind ik het belangrijk dat je een klik met mij voelt. Tijdens de kennismaking leren we elkaar beter kennen en vertellen jullie over de plannen voor de bruiloft. Het kennismakingsgesprek is gratis en doen we via Zoom.

voorbereiding


Yes, ik mag jullie bruidsfotograaf zijn! In aanloop naar de bruiloft vallen voor jullie steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. Ik bereid me goed voor door mij te verdiepen in jullie draaiboek, ik leer de namen van jullie naaste familie en vrienden uit mijn hoofd en ik zorg natuurlijk dat alles technisch in orde is voor de grote dag.

the big day


It's finally here! Dit is jullie dag en het laatste dat jullie hoeven is je zorgen maken om mij. Ik ben gedurende jullie bruiloft in de buurt, maar last ga je sowieso niet van mij hebben. Geniet van ieder moment, dan zorg ik dat je alles nogmaals kunt herbeleven met een serie prachtige bruidsfoto's.

Nabewerking


Terwijl jullie gaan genieten van de wittebroodsweken, ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking van de foto's. Binnen 24 uur na de bruiloft ontvangen jullie een preview van 10 foto's om lekker mee na te genieten. Binnen 4 weken ontvangen jullie alle foto's en ga ik evt. aan de slag met jullie bruidsalbum.

Investering

Bruidsfotografie

Vanaf €1650

Bruidsfotografie

Vanaf €1650

Ieder bruidspaar is uniek. Daarom stel ik altijd een pakket op maat samen, uiteraard in overleg met jullie. Pakketten starten vanaf €1650 voor 6 uur fotografie. Dit is inclusief kennismakingsgesprek, online gallery en mini-album.

GOED OM TE WETEN!


  • Prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.
  • Tarieven zijn inclusief reiskosten binnen Utrecht. Buiten Utrecht reken ik €0,35 per KM.
  • De foto's die ik tijdens de shoot maak, gebruik ik ook voor mijn website en social media. Als je hier bezwaar tegen hebt, geef dit dan aan wanneer je de shoot boekt.
  • De factuur dient volledig betaald te zijn op de dag van de shoot.